Hi

 

Ik ben Jaimy van den Oort. Grafisch ontwerper sinds 2020. 
Getrouwd met Remco en trotse moeder van Fayèn. We wonen in een fijn huis in Raamsdonksveer. 

 

Als tiener had ik al interesse in interieur. Ik keek dan ook graag naar dit soort televisieprogramma's. Creatief bezig zijn met een prachtig exemplaar als resultaat. Ik wilde binnenhuisarchitect worden! 


Na veel wikken en wegen koos ik voor een veilige keuze. Iets totaal anders. Ik heb de opleiding SPW gevolgd. Na drie jaar ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker. Elf jaar heb ik met veel plezier op de groep gewerkt, maar ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kreeg binnen de organisatie de kans om een aantal uren per week ondersteuning te bieden wat betreft de inrichting. Wauw dit is leuk!! Vanaf december 2018 ben ik een van de inrichtingsspecialisten van een grote organisatie binnen de kinderopvang. Ik werk parttime, maar met onwijs veel plezier! 

 

Als inrichtingsspecialist mocht ik met grafische programma's gaan werken. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik ben leergierig, enthousiast en ontzettend gedreven. Hier wil ik meer van weten! Inmiddels heb ik een cursus Indesign & Illustrator & Photoshop gevolgd en ben ik heel wat kennis rijker. 

Ik trek niet gauw de stoute schoenen aan, maar nu heb ik het gedaan:

Graphic D-sign by Jaimy is geboren! 

Daarnaast ga ik in september starten met de opleiding HBO Intererieurarchitectuur & ontwerp. 

Zo is de cirkel weer rond! 

 

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, familie & vrienden. Ik geniet van dagjes weg gaan, het liefst met een zonnetje erbij. Het strand is mijn lievelingsplek!

 

PS: Ik hou van bloemen en planten. Ik vind het echte sfeermakers. Ons hele huis staat er vol mee. Je zult deze sfeerbeelden ook regelmatig tegenkomen op mijn socials. 

 


Volg me ook op Instagram!